Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Μακρινίτσας στο Βόλο μετά τη διπλή δολοφονία μίας γυναίκας και του αδερφού της από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας. 

Ο Γ.Τ. 30 ετών και η Κ.Τ 28 ετών, δέχτηκαν πολλαπλές μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγο ο οποίος φέρεται να ήρθε σε έντονη διαμάχη μαζί τους, μέσα στο πατρικό τους σπίτι όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», έλεγε η 28χρονη στους αστυνομικούς από το τηλέφωνο, λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή, σύμφωνα με το thessnewspaper.gr

Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το διπλό φονικό έγινε στις 19:30 της Δευτέρας. Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο εν διαστάσει σύζυγός πήγε στο πατρικό της 28χρονης όπου ήδη βρίσκονταν εκεί ο αδερφός της. Κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι όπου άρχισε ένας διαπληκτισμός με τα δύο αδέρφια. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και στους δύο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 30χρονος αδερφός μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και δεν άντεξε, ενώ η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και  σήμανε συναγερμός, καθώς άρχισε η καταδίωξη του φερόμενου ως δολοφόνου. Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, περίπου στις 21:30 συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων όπου έστησαν μπλόκο. Πλέον είναι σε εξέλιξη έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον φερόμενο δράστη σε αυτό το διπλό φονικό.

Ο φερόμενος ως δράστης και η 28χρονη είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη. Η κόντρα ήταν έντονη μεταξύ των δύο πλευρών και ο δράστης φέρεται να ενοχλούσε την 28χρονη και την οικογένειά της.

https://www.youtube.com/watch?v=bYKdjspAV-U
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA