Μενού
  • Α-
  • Α+

Δε θυμάται τι έκανε ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο δράστης φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τι έκανε επειδή θόλωσε και ξεκίνησε την αποτρόπαια πράξη του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στους άνδρες της αστυνομίας ότι «Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο».

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί και να του ασκηθούν κατηγορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=_72FcJ8BGZ8

Είχαν ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα 

Να σημειωθεί ότι στενοί φίλοι και συγγενείς αποκάλυψαν πως την περασμένη Πέμπτη ο κατηγορούμενος μετέβη στο πατρικό σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη 28χρονη και τους γονείς της! Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί.

Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Σύμφωνα όμως με μαρτυρίες κατοίκων ο δράστης αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα με την πρώην σύζυγό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA