Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, στη σύσκεψη για το άνοιγμα των λυκείων συμμετείχαν 27 μέλη της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό και το τελικό σκορ που κατέληξε στην απόφαση του ανοίγματος των λυκείων ήταν 19-8.
Μεταξύ των οκτώ που μειοψήφησαν ήταν και ο Σωτήρης Τσιόδρας και γενικώς κλινικοί γιατροί, δηλαδή γιατροί που εργάζονται σε νοσοκομεία και βλέπουν τις συνέπειες του τρίτου κύματος.
Η ομάδα των διαφωνούντων επικαλέστηκε τα εξής
1.Την ερχόμενη Δευτέρα (12/4) δεν θα γνωρίζουμε την επίδραση του λιανεμπορίου στην επιδημιολογική εικόνα
2.Ότι τίθεται εν αμφιβόλω η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη και δεν είναι εύκολο να προσθέτεις ταυτόχρονα δραστηριότητες
3.Εκτίμησαν ότι χρειάζεται χρόνος για να ρολάρει το σύστημα των self test
4.Τέλος ζήτησαν να επαναξιολογηθεί το άνοιγμα Λυκείων την ερχόμενη εβδομάδα και να πάει για τις 19 Απριλίου
Η «χρυσή τομή» φαίνεται ότι βρέθηκε με τη διενέργεια του self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς δύο φορές την εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει ψηφίσει υπέρ της απόφασης που επικράτησε.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.