Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ανοίγει» και πάλι το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, όχι όμως και στην Κοζάνη όπου η επιδημιολογική εικόνα δεν επιτρέπει την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με τη μέθοδο του click away, παραλαβή δηλαδή της παραγγελίας μετά από ραντεβού έξω από το κατάστημα.

Αντίθετα στην Αχαΐα, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει τόσο με click inside όσο και με click away.

Και στις δύο περιοχές τα καταστήματα θα σηκώσουν ρολά από το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου.

Ανοίγουν και πάλι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Παράλληλα ανακοίνωσε από 12 Απριλίου την επαναλειτουργούν των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, με εξαίρεση τα ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη..

Σε ό,τι αφορά το λιανικό εμπόριο είπε ότι αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων και πλέον η αναλογία πληθυσμού/εμβαδού έχει ως εξής:

Για επιφάνειες έως 500 τμ ένα άτομο ανά 25 τμ, για επιφάνειες άνω των 500 τμ, κάθε 100 τμ πλέον των 500 τμ, επιτρέπεται ένας πελάτης επιπρόσθετα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA