Μενού
  • Α-
  • Α+

Επτά ανήλικους αθλητές φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά ο 30χρονος πρώην φροντιστής μεγάλης ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Βόλο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 30χρονος «βομβάρδιζε» τους ανήλικους αθλητές με άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν τη δικογραφία και τη διαβίβασαν στην εισαγγελία Βόλου. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Επισημαίνεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος, ενώ εναντίον του δεν κινείται αυτόφωρη διαδικασία λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Τη δικογραφία θα μελετήσει η εισαγγελία απ’ όπου θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή.

Τα μηνύματα

Ο 30χρονος έστελνε μέσω instagram μηνύματα και άσεμνες φωτογραφίες στους ανηλίκους που ήταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου.  Έβλεπε ότι εκείνοι δεν ανταποκρίνονταν και απέρριπταν τα συμπληρωματικά του μηνύματα, ωστόσο εκείνος συνέχιζε απτόητος. Προέβαινε στις ίδιες πράξεις ακόμη και όταν σταμάτησε να λειτουργεί η ακαδημία λόγω των μέτρων για την πανδημία τον περασμένο Οκτώβριο και παύτηκε από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο για τις εν λόγω καταδικαστέες πράξεις.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία με την ελπίδα να λύσουν τη σιωπή τους και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Για την υπόθεση κατέθεσαν επτά ανήλικοι μαθητές οι οποίοι έλαβαν γυμνές φωτογραφίες αλλά και μηνύματα από τον 30χρονο μέσω instagram. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA