Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δήλωση έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και προέτρεψε τις πιο νεαρές ηλικίες, και ειδικά όσους είναι πιο κινητικοί, να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ώστε να βλέπουν τους παππούδες τους.

Δήλωσε δε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές.

Επικαλέστηκε δε την επίτροπο Υγείας Στέλλα Κυριακίδου, κάνοντας λόγο για απειροελάχιστα περιστατικά επιπλοκών στο σύνολο των εμβολιασμένων που είναι πολλά εκατομμύρια.  

«Οι ηλικίες 40 – 44 θα εμβολιαστούν με το AstraZeneca» σημείωσε. 

Ανάρπαστα τα ραντεβού για τις ομάδες 30 - 39 

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των 30άρηδων την πρώτη συμπληρωμένη ημέρα που είναι ανοικτή η πλατφόρμα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ήδη τα ραντεβού για εμβολιασμό στην Αττική είναι δυσεύρετα με τα διαθέσιμα να είναι μετά από τα μέσα Μαΐου και σε πολλές περιοχές από τον Ιούνιο.

Μέσα από την πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr μπορεί κάποιος ηλικίας 30 με 39 ετών να κλείσει το ραντεβού του σε κάποιο από τα κέντρα που εξυπηρετεί την περιοχή που μένει ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να αναζητήσει εμβολιαστικό κέντρο σε άλλο τομέα της Αθήνας.

Πάνω από 100.000 έχουν κλείσει ραντεβού για εμβόλιο

Την τεράστια ανταπόκριση των 30άρηδων επιβεβαιώνουν και οι επίσημοι αριθμοί αναφορικά με τα ραντεβού.

Όπως έγινε γνωστό, αυτές τις πρώτες ώρες που βρίσκεται η πλατφόρμα στον «αέρα» έχουν προγραμματίσει να εμβολιαστούν 103.000 πολίτες ηλικίας 30 με 39 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA