Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων για τα χωριά και τα εξοχικά τους. Για μια ακόμη ημέρα, το σκηνικό στα διόδια φέρνει στο μυαλό εικόνες που θυμίζουν Πάσχα προηγούμενων ετών.

Ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη, στις πύλες εξόδου της Αττικής, στα διόδια της Ελευσίνας (κυρίως) και των Αφιδνών καταγράφεται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Στα διόδια, συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι της Τροχαίας ενώ συμμετέχουν και κλιμάκια επιθεωρητών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, που διασταυρώνουν τα έγγραφα του συστήματος «Εργάνη», τα οποία (πρέπει να) φέρουν μαζί τους όσοι φεύγουν για Πάσχα από την πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε ότι από τη Μεγάλη Πέμπτη έχουν απελευθερωθεί οι διαδημοτικές μετακινήσεις και σε δύο περίπου εβδομάδες (15/5) αναμένεται να επιτραπούν και οι μετακινήσεις εκτός νομού. Ωστόσο παραμένει σε ισχύ το SMS στο 13033, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι πολίτες και κατά τις επισκέψεις τους το Πάσχα ή κατά τη μετάβαση τους στις εκκλησίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA