Τρεις επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια και γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει πραγματοποιήθηκαν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα από άγνωστο άνδρα που στήνει καρτέρι στις περιοχές Βάρης – Βουλιαγμένης. Όπως καταγγέλλουν τα θύματα, ο «δράκος με το τζόκεϊ», μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και αλλοδαπός πλησιάζει τα κορίτσια δήθεν για να ζητήσει βοήθεια λέγοντας ότι θέλει να πάει στο Ελληνικό.
Όταν εκείνα ανυποψίαστα σταματήσουν για να του δώσουν οδηγίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει, ορμάει πάνω τους για να τα ακινητοποιήσει. Σημειώνεται ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας- Βάρης – Βουλιαγμένης δέχθηκε τρεις καταγγελίες. Οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθέσεις των θυμάτων «χτενίζουν» την περιοχή και στήνουν μπλόκα για να καταφέρουν να εντοπίσουν το δράστη.
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
- Καλύτερα να μην μπείτε: Οι 29 παραλίες της Αττικής που είναι ακατάλληλες για κολύμπι
- Δημοσκόπηση Interview: O ενισχυμένος Τσίπρας, το αμετακίνητο ΠΑΣΟΚ και η «βουτιά» της Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.