Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες της νοτιοανατολικής Αττικής για τον εντοπισμό του ατόμου που τη Μεγάλη Εβδομάδα επιτέθηκε και αποπειράθηκε  να ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια και μία κοπέλα 24 ετών.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του ατόμου: πρόκειται για έναν σκουρόχρωμο άνδρα ασιατικής καταγωγής (πιθανότατα Πακιστανός ή Αφγανός), ηλικίας περίπου 30-35 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φοράει τζόκεϊ και μιλάει σπαστά ελληνικά. Αυτή την περιγραφή έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, η 15χρονη που στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας δέχτηκε την επίθεση του επίδοξου «δράκου». Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ, στην οδό Αρκαδίου, ενώ η ανήλικη είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Τα άλλα δύο παρ’ ολίγον θύματα είναι ηλικίας 16 και 24 ετών, ενώ οι περιγραφές που έχουν δώσει σχεδόν ταυτίζονται με αυτή του 15χρονου κοριτσιού. Με αυτά τα στοιχεία, οι αστυνομικοί των υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, πριν «ξαναχτυπήσει». Το ευτύχημα είναι πως και στις τρεις περιπτώσεις οι φωνές ήταν αρκετές για να τον τρέψουν σε φυγή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα δεν είναι κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) και ενδεχομένως να πήγε εκεί για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του. Αυτό, ωστόσο, δυσκολεύει το έργο των Αρχών.

Τι είχε συμβεί τη Μεγάλη Εβδομάδα; 

Τρεις σεξουαλικές επιθέσεις καταγγέλθηκαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα στα νότια προάστια Αττικής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης είναι ένας αλλοδαπός άνδρας που φορά συνήθως ένα καπέλο τζόκει. Σε ρεπορτάζ του Star, μια 24χρονη-θύμα του δράστη, καταγγέλει το ειδεχθές περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.  Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να τραβήξει σε βίντεο τον άντρα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, όταν εκείνος αντιλήφθηκε πως η κοπέλα τον μαγνητοσκοπεί, προσπάθησε να τη χτυπήσει και να την ρίξει κάτω

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA