Μενού
  • Α-
  • Α+

Εργαζόμενο στο σπίτι «ψάχνουν» οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι αστυνομικοί έχουν πειστεί πως αυτός που οργάνωσε τη ληστεία γνώριζε και γι αυτό το λόγο έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» όσοι έχουν εργαστεί και έχουν μπει μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. 

O 32χρονος πιλότος βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων «σκληρών» κακοποιών και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις, με κουκούλες full face οι δύο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική.  Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν, άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά μου έλεγαν συνέχεια “που είναι τα λεφτά ρε;”. Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες», κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος. 

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε  η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα ή κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω τη φωνή της συζύγου μου», είπε ο 32χρονος.

Οι κακοποιοί «εκμεταλλεύτηκαν» το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη. Στα πλάνα μου μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αποτυπώνεται η πίσω πλευρά του σπιτιού αλλά και το παράθυρο από το οποίο εκτιμάται ότι εισέβαλαν οι αδίστακτοι ληστές στο σπίτι.

Το διπλανό σπίτι είναι μεσοτοιχία με τους ενοίκους του να δηλώνουν πως δεν άκουσαν τίποτα. 

Τους επικήρυξαν για 300.000 ευρώ

Με 300.000 ευρώ επικηρύχτηκαν οι δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας. «Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Χρυσοχοΐδης: Είμαι συγκλονισμένος

«Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίνεται για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην ελληνική κοινωνία, ακόμα και σε ότι αφορά στο έγκλημα», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

«Η Ελληνική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν σε βάθος όλες τις πτυχές του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να φθάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας», συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA