Μενού
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά. Η γυναίκα μίλησε για πρώτη φορά και ανέφερε μέσα σε απόλυτη θλίψη ότι «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

Μιλώντας στο STAR, η μητέρα του δολοφονημένου κοριτσιού, εμφανίστηκε συντετριμμένη και δήλωσε πως το παιδί της δε θα γυρίσει ποτέ πίσω και ότι δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση. Η γυναίκα ανέφερε επίσης πως δεν ξέρει ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού της, καθώς η σορός βρίσκεται στην αστυνομία.

Από ασφυξία ο θάνατος της 20χρονης - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Η αιτία θανάτου της άτυχης 20χρονης ήταν, όπως αναφέρεται η «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας». Ένας από τους τρεις δράστες του εγκλήματος, έκλεισε το στόμα και τη μύτη της 20χρονης, χρησιμοποιώντας τη μπλούζα και τα χέρια του, μέχρι η κοπέλα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για τους δράστες

Ποινή ισόβιας κάθειρξης είναι η ανώτατη ποινή που προβλέπεται για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανέφερε ο ποινικολόγος – δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Είναι τέτοια η αγριότητα αυτού του εγκλήματος, τέτοια η βία, που ο νόμος προβλέπει ισόβια κάθειρξη. Μάλιστα, όταν οι δράστες συλληφθούν και βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, επειδή σκότωσαν με πρόθεση κατά τη διάρκεια της ληστείας, θα έχουν δύο ποινές: μία ισόβια για τη ληστεία και μία ισόβια για την ανθρωποκτονία από πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο χρόνο που θα εκτίσουν στις φυλακές, ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε ότι κάποιος που καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη, ο νόμος απαιτεί τουλάχιστον 16 χρόνια πραγματική έκτιση της ποινής και μέχρι τα 20 χρόνια πλασματική ποινή (ως εργαζόμενος στη φυλακή).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA