Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφέρεται με γραπτή του δήλωση στην απόφαση του Εφετείου, σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι ήταν αυτός που πριν από 15 χρόνια είχε ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Σήμερα στην ιστορική απόφαση του Εφετείου αναφέρεται ότι η Siemens σταθερά, συστηματικά και διαχρονικά χρηματοδοτούσε παράνομα στην Ελλάδα τα τότε κόμματα εξουσίας».

Τέλος, σημειώνει πως «Προτείνω στους πολιτικούς μου διώκτες να ξεπλύνουν και το σκάνδαλο της Siemens ως σκευωρία μου, όπως ακριβώς επιχειρούν στο σκάνδαλο της Novartis και να με εκδικηθούν για άλλη μια φορά».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου

Πριν από 15 χρόνια ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσα εντολή να ερευνηθεί το σκάνδαλο της Siemens.

Σήμερα στην ιστορική απόφαση του Εφετείου αναφέρεται ότι η Siemens σταθερά, συστηματικά και διαχρονικά χρηματοδοτούσε παράνομα στην Ελλάδα τα τότε κόμματα εξουσίας.

Προτείνω στους πολιτικούς μου διώκτες να ξεπλύνουν και το σκάνδαλο της Siemens ως σκευωρία μου, όπως ακριβώς επιχειρούν στο σκάνδαλο της Novartis και να με εκδικηθούν για άλλη μια φορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA