Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παπαγγελόπουλος: Προτείνω στους διώκτες μου να ξεπλύνουν και το σκάνδαλο της Siemens ως σκευωρία μου

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με γραπτή του δήλωση, αναφέρεται στη σημερινή απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση Siemens και υπενθυμίζει ότι εκείνος ήταν αυτός που πριν 15 χρόνια είχε ξεκινήσει τη διερεύνηση του σκανδάλου

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Πηγή: eurokinissi)
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Πηγή: eurokinissi)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφέρεται με γραπτή του δήλωση στην απόφαση του Εφετείου, σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι ήταν αυτός που πριν από 15 χρόνια είχε ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Σήμερα στην ιστορική απόφαση του Εφετείου αναφέρεται ότι η Siemens σταθερά, συστηματικά και διαχρονικά χρηματοδοτούσε παράνομα στην Ελλάδα τα τότε κόμματα εξουσίας».

Τέλος, σημειώνει πως «Προτείνω στους πολιτικούς μου διώκτες να ξεπλύνουν και το σκάνδαλο της Siemens ως σκευωρία μου, όπως ακριβώς επιχειρούν στο σκάνδαλο της Novartis και να με εκδικηθούν για άλλη μια φορά».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου

Πριν από 15 χρόνια ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσα εντολή να ερευνηθεί το σκάνδαλο της Siemens.

Σήμερα στην ιστορική απόφαση του Εφετείου αναφέρεται ότι η Siemens σταθερά, συστηματικά και διαχρονικά χρηματοδοτούσε παράνομα στην Ελλάδα τα τότε κόμματα εξουσίας.

Προτείνω στους πολιτικούς μου διώκτες να ξεπλύνουν και το σκάνδαλο της Siemens ως σκευωρία μου, όπως ακριβώς επιχειρούν στο σκάνδαλο της Novartis και να με εκδικηθούν για άλλη μια φορά.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημήτρης Παπαγγελόπουλος