Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε και έγινε γρήγορα viral, η οποία δείχνει έναν αστυνομικό να κρατάει στα χέρια του το 11 μηνών κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε δίπλα στη δολοφονημένη μητέρα του, την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, όπου συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την ελληνική κοινωνία.

«Την ανέβασα γιατί για εμένα δείχνει το αληθινό πρόσωπο της αστυνομίας. Ο συνάδελφός μου είναι πατέρας ενός παιδιού κι αυτός, οπότε ο άνθρωπος ταυτίστηκε», είπε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης.

Παράλληλα ο κ. Καλλιακμάνης, τόνισε ότι όταν ο συνάδελφός του με τον οποίο επικοινώνησε, όταν του διηγούνταν τα όσα βίωσε άρχισε να κλαίει γιατί ζούσε ξανά τα όσα έζησε. «Όταν μου τα διηγούνταν αυτά ο συνάδελφος άρχισε να κλαίει γιατί βίωνε ξανά τις εικόνες που αντίκρισε. Μου είπε μάλιστα ότι έχω πάει σε αυτοκτονίες, έχω δει πολλούς ανθρώπους κατακρεουργημένους από τροχαία ατυχήματα, αυτά τα έντονα συναισθήματα που ένιωσα εκεί δεν τα έχω ξανανιώσει ποτέ».

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος, μπήκαν μέσα από το παράθυρο που είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον σύζυγο της 20χρονης δεμένο με το κινητό δίπλα, τη γυναίκα δίπλα του μπρούμυτα νεκρή και το παιδί δίπλα. «Το παιδί δεν έκλαιγε, κοιτούσε απλώς, σκουντούσε τη μητέρα του», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η ανάρτηση που έγινε viral

Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Καλλιακμάνης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μία φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό να κρατάει στα χέρια του το 11 μηνών κοριτσάκι.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..

Χρήστο νιώθω περήφανος που υπηρετώ με ανθρώπους όπως εσύ την ελληνική αστυνομία ...Όταν είδα την φωτογραφία ήμουν σίγουρος ότι είσαι, πέρα από καλός άνθρωπος και Πατέρας ...», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgeorge.kalliakmanis.1%2Fposts%2F10215058483893855&width=500&show_text=true&height=684&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA