Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα μαρτυρία από γείτονα της 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε  στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ένα κόκκινο αυτοκίνητο, μάρκας Audi, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, κινούνταν με ύποπτο τρόπο στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης οικογένειας, λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας, η οποία κηδεύεται το μεσημέρι στην Αλόννησο, μέσα σε κλίμα οδύνης.

Στην Αλόννησο η κηδεία

Φίλοι και συγγενείς της 20χρονης συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα της Αλονήσσου, για να υποδεχτούν τη σορό της άτυχης γυναίκας και να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συντετριμμένη αποβιβάστηκε από το καράβι και η μητέρα της Καρολάιν, η οποία κατά τη διάρκεια του πεντάωρου ταξιδιού της με το πλοίο της γραμμής είχε στο πλευρό της, τους γονείς αλλά και τον αδερφό του συζύγου της κόρης της.

Η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος σύζυγος της εκλιπούσας θα παραμείνει σήμερα (14/5) κλειστή, ως ένδειξη πένθους. «Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο» ανέφερε η ανακοίνωση. 

O σύζυγος της άτυχης κοπέλας, όπως και το κοριτσάκι τους, έφτασαν στο Βόλο με ελικόπτερο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και όλα τα στοιχεία αξιολογούνται από τις Αρχές. Αξίζει να τονιστεί πως τα χρήματα τα οποία ζητούσαν επιμόνως οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος είναι ίσως το στοιχείο κλειδί για τη λύση του γρίφου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο γραμματέας Ειδικών Φουρών Στράτος Μαυροειδάκος, ανέφερε χαρακτηριστικά: Είναι ζήτημα τιμης για την ΕΛ.ΑΣ η εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά. Πρόσθεσε δε, ερωτηθείς σχετικά: Η έρευνα έχει ξεκινήσει όπως σε αυτές τις περιπτώσεις όπως και σε άλλα εγκλήματα έχει ξεκινήσει από τα χρήματα, όπου βλέπουμε εμμονή πού είναι τα χρήματα, ψάχνουμε από την ανάληψη». Ανέφερε δε επίσης ότι «ισόβια πρέπει να είναι ισόβια».

Δημητρακόπουλος: «Δύο φορές ισόβια εάν συλληφθούν»

Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Δημητρακόπουλος εξέφρασε την γνώμη πως πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος για να ληφθεί μία απόφαση «με βάθος» έτσι ώστε να αλλάξει το παρόν πλαίσιο στον Ποινικό Κώδικα αναφορικά με τα βάναυσα εγκλήματα.

«Στις ληστείες ο Ποινικός Κώδικας είναι αυστηρός. Αυτοί οι τρεις αν συλληφθούν θα καταδικαστούν σε δύο φορές ισόβια, μία ποινή για την ανθρωποκτονία με πρόθεση και μία ποινή για τη ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιος καταδικάζεται θα πρέπει να εκτίει τα 2/5 της ποινής όταν είναι πρόσκαιρη η κάθειρξη και μετά να αφήνεται ελεύθερος; Ή θα πρέπει να φτάσουμε να εκτίει τα 3 ή και τα 4/5 της ποινής όταν έχουμε ανθρώπους που είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για την κοινωνία κι έχουν διαπράξει βάναυσα, αποτρόπαια και ειδεχθή εγκλήματα; Είναι ένας διάλογος που πλέον πρέπει να μπει στο τραπέζι», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA