Συνελήφθη 24χρονος μετά την καταγγελία 16χρονης για εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τους αστυνομικούς του τμήματος Καλαμαριάς.
Διαβάστε Ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Η οικογένεια ζήτησε τη σύσταση ιδρύματος από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα θύματα βιασμού
Η ανήλικη κατήγγειλε ότι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Μαΐου, ο άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, σύμφωνα με το voria.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο δράστη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα είναι 16 ετών και το περιστατικό φέρεται να τελέστηκε πίσω από το πρώην νοσοκομείο Παναγία.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.