Συνελήφθη 24χρονος μετά την καταγγελία 16χρονης για εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τους αστυνομικούς του τμήματος Καλαμαριάς.
Διαβάστε Ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Η οικογένεια ζήτησε τη σύσταση ιδρύματος από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα θύματα βιασμού
Η ανήλικη κατήγγειλε ότι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Μαΐου, ο άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, σύμφωνα με το voria.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο δράστη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα είναι 16 ετών και το περιστατικό φέρεται να τελέστηκε πίσω από το πρώην νοσοκομείο Παναγία.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.