Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε από την αστυνομία η 16χρονη Μαρία Φ. που εξαφανίστηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 16χρονη κατήγγειλε 24χρονο για απόπειρα βιασμού

«Να είστε όλοι καλά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», είπε ο πατέρας της Μαρίας στο STAR. Η Μαρία «πήρε 100 ευρώ από εμένα και 70 από τον παππού και έφυγε από το σπίτι. Συνδεόταν και με την άλλη κοπέλα που εξαφανίστηκε», αποκάλυψε ο πατέρας. «Θέλω να βοηθήσουν την κόρη μου ψυχολόγοι, μην έχουμε πάλι προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας. 

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση της Μαρίας: 

«Στις 13/05/2021 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, η Μαρία Φ. 16 ετών. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας σήμερα, 14/05/2021, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης. Η Μαρία Φ.  έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζίν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρα παπούτσια τύπου αρβυλάκια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού", όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA