Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη (18/5) πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα και τη ληστεία σε βάρος 60χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από το κορoνοπάρτι πριν το μαχαίρωμα του 60χρονου

Οι συλληφθέντες - κατά περίσταση - αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα κακουργήματα της ληστείας από κοινού και της απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και τέσσερα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι κακουργηματικές πράξεις που τους αποδίδονται είναι ληστεία από κοινού (καθώς αφαίρεσαν το κινητό 60χρονου) και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Οι πλημμεληματικές αφορούν οπλοφορία-οπλοχρησία, απείθεια και παραβίαση μέτρων κορονοϊού

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των 5 συλληφθέντων που μαχαίρωσαν 60χρονο στη Νέα Σμύρνη επειδή έκανε παρατήρηση σε ομάδα 20-30 νεαρών που βρισκόταν τα ξημερώματα (13/5) στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου παρά τα μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, εκείνοι διασκέδαζαν έχοντας δυνατά μουσική, κάνοντας φασαρία και πίνοντας αλκοόλ.

Παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων

Παραπέμφθηκαν όλοι σε ανακριτή ανηλίκων καθώς δύο εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικοι.  Υπενθυμίζεται πως μετά το επεισόδιο ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» έχοντας ελαφρά τραύματα από μαχαίρι καθώς επίσης και μώλωπες από κλωτσιές και γροθιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA