Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βέροια: Επιχειρηματίας δίνει 300 ευρώ μπόνους στους υπαλλήλους που εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού

«Δίνουμε 300 ευρώ μπόνους σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν. Το μπόνους ανακοινώθηκε αφότου η συντριπτική πλειοψηφία είχε κλείσει ραντεβού τον εμβολιασμό της, οπότε λειτουργεί επιβραβεύτηκα», δηλώνει ο επιχειρηματίας, Σπύρος Ζερβός από την Βέροια

Στιγμιότυπο από εμβολιασμό (Πηγή: Eurokinissi)
Στιγμιότυπο από εμβολιασμό (Πηγή: Eurokinissi)

Μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους που εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού δίνει επιχειρηματίας στην Βέροια. «Το μπόνους λειτουργεί επιβραβεύτηκα και ανακοινώθηκε αφότου η πλειοψηφία είχε κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Σπύρος Ζερβός. 

Διαβάστε ακόμη: Εμβόλιο: «Γκάζι» με 105.000 εμβολιασμούς ημερησίως – Ζητήθηκαν 800.000 πιστοποιητικά

«Δίνουμε 300 ευρώ μπόνους σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν. Το μπόνους ανακοινώθηκε αφότου η συντριπτική πλειοψηφία είχε κλείσει ραντεβού τον εμβολιασμό της, οπότε λειτουργεί επιβραβεύτηκα. Πέραν του ατομικού δικαιώματος να κάνει κάποιος το εμβόλιο, πρόκειται για μια κοινωνική και εθνική προσπάθεια για να ξεφύγουμε από την COVID-19. Με αυτό τον τρόπο θεωρήσαμε ότι συνεισφέρουμε κοινωνικά, στο έθνος. Πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι η υπόθεση ελευθερία περνά μέσα από τον εμβολιασμό και γι αυτό το επιβραβεύουμε με την ατομική πρωτοβουλία», είπε στον ALPHA ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Σπύρος Ζερβός. 

«Από τα μηνύματα που έχω είναι ότι συλλήβδην οι υπάλληλοι θα εμβολιαστούν. Εμείς ως ΚΤΕΟ έχουμε να κάνουμε με την οδική ασφάλεια και θεωρούμε ότι δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργάτες και τους πελάτες μας. Θέλουμε να θωρακίσουμε την επιχείρησή μας. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον ιδιωτικό φορέα να δώσει στους εργαζόμενους κίνητρο για να γίνει μαζικός εμβολιασμός», τόνισε ο κ. Ζερβός. 

Από την πλευρά του ο κ. Θωμάς, που εργάζεται στην επιχείρηση, ανέφερε πως «είχα κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστώ πριν δοθεί μπόνους από τον εργοδότη μου. Και διάφοροι συνεργάτες είχαν εμβολιαστεί και όταν ανακοινώθηκε το μπόνους πήγανε και το πήρανε. Υπάρχουν και συνεργάτες επιφυλακτικοί που το σκέφτονται. Το μπόνους ήταν μια ευχάριστη ανακοίνωση». 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #εμβολιασμός #επιχειρηματίας