Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα άγριας επίθεσης ληστών στη Μύκονο έπεσε γνωστός επιχειρηματίας. Συμμορία Γάλλων ληστών που αρπάζει ακριβά ρολόγια, του επιτέθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου και αφού τον γρονθοκόπησε του πήρε από το χέρι ένα πανάκριβο ρολόι αξίας 103.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που έχει συλληθεί, Κωνσταντίνος Δοκιμάκης, μιλώντας στο Mega, δηλώνει ότι ο πελάτης του δεν βρίσκεται ανάμεσα στις περιγραφές των θυμάτων, καθώς είναι παθολογικά παχύσαρκος, χαρακτηριστικό που είναι εύκολο να αναγνωριστεί. 

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Άγρια επίθεση συμμορίας σε γνωστό επιχειρηματία - Του άρπαξαν ρολόι αξίας 103.000 ευρώ

«Συνελήφθη στο λιμάνι της Μυκόνου, όταν επιβιβαζόταν στο πλοίο. Θα απολογηθούμε στον ανακριτή της Σύρου την Τετάρτη το πρωί. Μέχρι στιγμής, όμως, οι δύο καταθέσεις του παθόντος και της συντρόφου του δεν τον έχουν στο σκηνικό του εγκληματος και δεν περιγράφεται στους δράστες που είδε το θύμα», αναφέρει ο χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. 

Και συνεχίζει: «Είχε φιλική σχέση με το ζευγάρι, αλλά έχει ένα βασικό αναγνωριστικό ο πελάτης μου. Είναι παθολογικά παχύσαρκος και εύκολα αποτυπώνεται στο μνημονικό κάποιο. Αυτό το εμφανές χαρακτηριστικό δεν υπάρχει στην δικογραφία, αλλά είναι γνωστός των δραστών». 

«Ο τρόπος δράσης ομοιάζει με προηγούμενα περιστατικά. Το έγκλημα είναι τετελεσμένο. Η κατηγορία είναι ότι ο πελάτης μου είναι ο τσιλιαδόρος. Οι υπόλοιποι της παρέας δεν έχουν συλληφθεί κι έχουν αναχωρήσει από το νησί. Ο πελάτης μου ήταν να φύγει με το πιο αργό πλοίο της γραμμής την επόμενη ημέρα. Το κλοπιμαίο δεν έχει βρεθεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA