Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα άγριας επίθεσης ληστών έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο, όταν συμμορία Γάλλων τον γρονθοκόπησε και του άρπαξε το ρολόι που φορούσε αξίας 103.000 ευρώ. Μετά από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας συνελήφθη ο «τσιλιαδόρος».

Διαβάστε ακόμη: Χαρδαλιάς για την εμπρηστική επίθεση στον Βύρωνα: Θρασύδειλα ανθρωπάρια πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν

Σύμφωνα με το MEGA, ο επιχειρηματίας περπατούσε σε κεντρικό σημείο της Μυκόνου όταν τουρίστες που μιλούσαν γαλλικά κινήθηκαν προς το μέρος του και νομίζοντας ότι ήταν εύθυμοι, αντέδρασε φιλικά. Ενώ ετοιμάζονταν να δώσουν τα χέρια, ένας επιτέθηκε στον επιχειρηματία με γροθιές. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους Γάλλους τουρίστες με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις του άρπαξε από το χέρι το ρολόι αξίας 103.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι εν λόγω δράστες λειτουργούν σαν σπείρα που ήρθε στη Μύκονο όταν άνοιξε ο τουρισμός. Μετά τις αστυνομικές έρευνες, συνελήφθη Γάλλος υπήκοος, ο οποίος θεωρείται πως είναι ο «τσιλιαδόρος» της συμμορίας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA