Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca για τον κορονοϊό καταγράφηκε και εξετάζεται στη Μυτιλήνη.

Διαβάστε ακόμη: «Είχε ιλίγγους, πόνους στο πόδι και πονοκεφάλους», λέει ο σύζυγος της 63χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV, 36χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης, μεταφέρθηκε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Ιπποκράτειο με συμπτώματα θρόμβωσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ, προκειμένου να διερευνηθεί.

Εξετάζονται περιπτώσεις θρομβώσεων - Οι 3 στην Κρήτη

Παράλληλα, μέχρι στιγμής πέντε περιπτώσεις θρομβώσεων εξετάζονται για τυχόν σύνδεση με τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Πρόκειται για 4 περιπτώσεις με το εμβόλιο της AstraZeneca και άλλη μια με εκείνο της Johnson & Johnson. Οι τρεις από τις περιπτώσεις με AstraZeneca που εξετάζονται, εντοπίζονται στην Κρήτη, εκεί όπου έχουν γίνει συνολικά 40.000 εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA