ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/05/2021 16:28

Εμβόλιο AstraZeneca: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας - Συστάσεις για γυναίκες έως 50 ετών

Η απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εμβόλιο της AstraZeneca - Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας για το συγκεκριμένο εμβόλιο, παρά τα περιστατικά θρομβώσεων - Ανακοινώσεις στις 18:00 θα κάνει η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου

Εμβόλιο AstraZeneca: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας - Συστάσεις για γυναίκες έως 50 ετών
Νοσηλεύτρια με εμβόλιο (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Ανάγνωση:

Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας για το εμβόλιο της AstraZeneca αποφάσισε η Επιτροπή που συνεδρίασε εκτάκτως το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader.gr, η επιτροπή αποφάσισε - ότι παρά τα περιστατικά θρομβώσεων που προκλήθηκαν - δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να δείχνει ότι ευθύνεται το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποφάσισε να προχωρήσει σε συστάσεις για γυναίκες κάτω των 50 ετών. Τις σχετικές ανακοινώσεις για το εμβόλιο της AstraZeneca θα κάνει στις 18:00 η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συνεδρίασε εκτάκτως για το εμβόλιο της AstraZeneca μετά τα περιστατικά θρομβώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ