Μενού
  • Α-
  • Α+

Μητέρα και κόρη έμειναν για τρεις ημέρες εγκλωβισμένες μέσα στο αυτοκίνητο, με το οποίο έπεσαν μέσα στη χαράδρα σε βάθος δεκάδων μέτρων στην Κατερίνη. Πήγαιναν στο χωριό να δούνε τους δικούς τους (γονείς και παππούδες αντίστοιχα). Το κορίτσι έχει κινητικά προβλήματα, όπως επισήμαναν τόσο η αδερφή όσο και ο ξάδερφος της οδηγού. 

Διαβάστε ακόμη: Πειραίας: Νεκρός μέσα σε δεξαμενή νερού ο 27χρονος Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί

«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι...», είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η αδελφή της οδηγού που ανασύρθηκε σώα, μαζί με την κόρη της. Όπως είπε η αδελφή της οδηγού, «Εγώ μίλησα μαζί της την Κυριακή, μου λέει πάω βόλτα το παιδί, πάω βόλτα με την Κατερίνα», δεν μου είπε που θα πάει. Και από κει και πέρα τη Δευτέρα μου λέει ο πατέρας μας "δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο”. Μου λέει "πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε”. Λέω "μπορεί να πήγανε σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε”. Ήρθαμε εδώ πάνω (σημ: στην Θεσσαλονίκη), πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες".

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας, Π. Πατσιαλής, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των δύο γυναικών δήλωσε στον Alpha: «Εμείς ως υπηρεσία στείλαμε 2 οχήματα με 4 άνδρες. Βρήκαμε τα ίχνη τους χάρη στο σήμα του κινητού της μητέρας. Με την βοήθεια της αστυνομίας, τις εντοπίσαμε άμεσα».  Ο ξάδερφος της οδηγού συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια μάνα που έχει μεγαλώσει μόνη της το παιδί εδώ και 20 χρόνια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA