Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον 27χρονο Γάλλο χορευτή Τζόις - Τίμοθι Ράντοτσικ ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε ερειπωμένη έπαυλη στον Πειραιά. Το DNA επιβεβαίωσε τις σχετικές εκτιμήσεις, ενώ άγνωστες παραμένουν ακόμη οι αιτίες του θανάτου του, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κακώσεις στον σκελετό, ενώ, λόγω έλειψης ιστών, δεν μπορούν να γίνουν οι καθιερωμένες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Λέσβος: Εξαφανίστηκε η Δήμητρα της Σκάλας Συκαμιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr, ο Τζόις - Τίμοθι Ράντοτσικ  ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020, ενώ διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε πει ότι θα πήγαινε για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο σκελετός εντοπίστηκε σχεδόν 9 μήνες μετά από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτήρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη και συγκεκριμένα μέσα σε μία υδατοδεξαμενή. Αφού βρήκαν το μακάβριο εύρημα, τα παιδιά αμέσως ειδοποίησαν τους γείτονες και στο σημείο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA