Δεκτά έκανε τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής είχε αιτηθεί να μπορεί να ακολουθεί δική του διατροφή στο κελί του στον Κορυδαλλό, πράγμα που έγινε δεκτό από το συμβούλιο.
Διαβάστε ακόμα: Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά - Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.
Παράλληλα, το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής άναψε το «πράσινο φως» για να έχει ο Μένιος Φουρθιώτης πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.