Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο νέα βίντεο από τα Γλυκά Νερά με ύποπτο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου, λίγη ώρα μετά από τη δολοφονία της 20άχρονης Καρολάιν, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Πιο κοντά στην εξιχνίαση - Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν εγκληματολόγοι

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου. 

https://www.youtube.com/watch?v=8dU4_gzn16Y

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα.

https://www.youtube.com/watch?v=L6IPJiNpeJg
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA