Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, τους οποίους εξακολουθεί να αναζητά η αστυνομία, ήταν απρόσεκτοι, σύμφωνα με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ο κ. Λύτρας επισήμανε μιλώντας στο Open, ότι κατ' εκείνον πρόκειται για ερασιτέχνες, καθώς έμειναν πάνω από μία ώρα στο σπίτι της οικογένειας και δεν μπορεί παρά να έχουν αφήσει κάποια αποδεικτικά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη: «Κατέρρευσα» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το μωρό της Καρολάιν

Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της ΕΛ.Α.Σ, Σταύρος Μπαλάσκας, χωρίς να προβεί σε λεπτομέρειες, ανέφερε ότι η αστυνομία προχωρά βήμα – βήμα και είναι κοντά στην εξιχνίαση του βάρβαρου αυτού εγκλήματος.

Καλλιακμάνης: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Ανοιχτά άφησε όλα τα σενάρια για τον αριθμό και την υπηκοότητα των δραστών της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν, ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Τέτοιοι δράστες, διαρρήκτες, δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις και οι ενέργειές τους δεν χαρακτηρίζονται απαραιτήτως με επαγγελματισμό» είπε ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας χθες στο Mega.  «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν την ζωή της άτυχης Καρολάιν» είπε ερωτηθείς αν ακόμα αναζητούνται τρεις δράστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA