Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν είδα το μωρό ήταν μια συναισθηματική κατάρρευση. Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα 'χει μείνει σε αυτό το δωμάτιο» συγκλονίζει ο αστυνομικός που είδε το 11 μηνών μωρό της Καρολάιν στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είναι ένα κενό»: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε 4χρονο αγοράκι στο Παλαιό Φάληρο

«Γύρω στις 6:15 το πρωί μια κλήση για βοήθεια. Είναι αρκετά συνηθισμένο αλλά εκείνη την ημέρα ζήσαμε κάτι διαφορετικό. Φτάσαμε άμεσα στο σημείο και βρήκαμε τη γειτόνισσα η οποία είχε μιλήσει με τον σύζυγο της Καρολάιν» περιγράφει ο αστυνομικός.

«Καταφέραμε να μπούμε στο διαμέρισμα από το παραβιασμένο παράθυρο για να δούμε τι έχει γίνει. Όταν είδαμε τον σκύλο κρεμασμένο, καταλάβαμε ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό και πέρα από το σύνηθες. Έπειτα φτάσαμε στη σοφίτα, όπου ήταν η πόρτα μισάνοιχτη. Είδαμε τη γυναίκα νεκρή πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα και ακριβώς δίπλα της πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό που ακούμπαγε πάνω στη μάνα του» λέει και η φωνή του σπάει. 

«Αριστερά στο κάτω μέρος του κρεβατιού ήταν δεμένος ο σύζυγος. Όταν βεβαιωθήκαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου, ήταν γυμνό και του έβαλα την κουβερτούλα του» λέει προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Το κράτησα στην αγκαλιά μου περίπου μισή ώρα, μπήκαμε στο περιπολικό να ζεσταθεί, μέχρι που ήρθαν οι συγγενείς και το παρέδωσα» λέει.

«Η εικόνα του μωρού πάνω στο κρεβάτι μαζί με τη νεκρή μητέρα του δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου» καταλήγει και συγκινεί ο Χρήστος Βαρδίκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA