Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ραφήνας στην αποκάλυψη ότι ένας 45χρονος άνδρας επιχείρησε να επιβιβάσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του μία 13χρονη κοπέλα, χρησιμοποιώντας λεκτική βία. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Οι δράστες ήταν απρόσεκτοι»

Η απόπειρα αρπαγής της ανήλικης έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την ΕΛΑΣ, καθώς στο όχημα του 45χρονου βρέθηκαν χάπια βαλεριάνας, τα οποία εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι πολύ πιθανό να χορηγούσε στην 13χρονη κοπέλα. Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παρενοχλήσει ξανά κατά το παρελθόν κάποιο ανήλικο παιδί. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του 45χρονου άνδρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, ακολουθώντας την ανήλικη από τη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης και μπαίνοντας στην οδό Νηρέως Πρωτέως, άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός, απαιτώντας από τη 13χρονη να μπει μέσα στο όχημα του. Η 13χρονη γλίτωσε από τον 45χρονο καθώς φέρθηκε με ιδιαίτερη ωριμότητα, κινήθηκε από κεντρικούς δρόμους της Ραφήνας, ενώ όταν είδε ότι άρχισε να γίνεται απίστευτα φορτικός, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι περίοικοι να κινητοποιηθούν για να καλέσουν την Άμεση Δράση. 

Όταν το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει κινούμενος επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Ωστόσο, η ταχύτατη αντίδραση της Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA