Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα στοιχεία του 44χρονο που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό της 15χρονης, στη Λιβαδειά, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας.

Διαβάστε ακόμη: Λιβαδειά: Καταγγελία για βιασμό 15χρονης από 44χρονο – Συνελήφθη ο άνδρας

Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννημένο στις 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως σημειώνεται, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 28-05-2021, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 - 88888 και 22610 - 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, ήτοι από ώρα 11:00 της 02-06-2021 έως και ώρα 11:00 της 02-07-2021. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA