Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό ανήλικης από την περιοχή της Λιβαδειάς. Σύμφωνα με το tvstar.gr, η υπόθεση βιασμού καταγγέλθηκε από την οικογένεια του ανήλικου θύματος στην αστυνομία και η ανακρίτρια Λιβαδειάς άμεσα διέταξε τη σύλληψη του 44χρονου άνδρα. Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο 44χρονος κατάφερε να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι μέσω του Ιnstagram και να το πείσει ότι μπορεί να τη μεταφέρει σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο.

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα: Ίσως και σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 45χρονου

Ο φερόμενος ως δράστης έδωσε ραντεβού με την 15χρονη έξω από το σχολείο της. Οι  ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διαδρομή στο ύψος της Τιθορέας με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας ο 44χρονος βίασε το ανήλικο κορίτσι και αμέσως μετά συνέχισαν το ταξίδι για το Βόλο. Η 15χρονη, χωρίς να αναφέρει κάτι για την περιπέτειά της στο φιλικό πρόσωπο που συνάντησε στο Βόλο, εκμυστηρεύτηκε ότι φοβάται να επιστρέψει στη Λιβαδειά με τον 44χρονο. Ο άνδρας πιχείρησε να πείσει το ανήλικο θύμα του να μην αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν για την πράξη του, ωστόσο, εκείνη το είπε στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία που ταυτοποίησε και συνέλαβε τον 44χρονο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA