Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι 14 φαρμακοποιοί χόρεψαν στους ρυθμούς του «Jerusalema» σε τρία κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την πλατεία Αριστοτέλους, τον Λευκό Πύργο και τις ομπρέλες του Γιώργου Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία.

Διαβάστε ακόμη: «Charlie bit my finger»: Το δημοφιλέστερο viral βίντεο δεν θα διαγραφεί τελικά από το YouTube

Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες το βίντεο με τον χορό τους, που ανήρτησαν στο YouTube, συγκέντρωσε πάνω από 15.000 views.

«Η ιδέα γεννήθηκε στις αρχές Μαρτίου. Η κατάσταση που βιώναμε ήταν δύσκολη και η ψυχολογία όλων πολύ πεσμένη εξαιτίας της πανδημίας. Ψάχνοντας στο Youtube ανακάλυψα ένα χορευτικό challenge με το τραγούδι Jerusalema, το οποίο άρχισε από την Αφρική και σταδιακά επεκτάθηκε παγκοσμίως. Γιατροί, νοσηλευτές, πυροσβέστες, πιλότοι και άλλοι επαγγελματίες από διάφορες χώρες του κόσμου χόρεψαν στο ρυθμό και τα βήματα του τραγουδιού και είπα: γιατί όχι κι εμείς οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης;» εξηγεί η φαρμακοποιός Ελένη Στρούλια που είχε και την έμπνευση για τη δημιουργία της ομάδας χορού του ΦΣΘ στο thestival.gr .

«Ήταν ένας τρόπος να ξεφύγουμε από τη στενοχώρια και τη μαυρίλα που έφερε στη ζωή μας η πανδημία» δηλώνει και τονίζει ότι δεν είχαν φανταστεί ότι το εγχείρημά τους θα έβρισκε τέτοια ανταπόκριση και ενθουσιασμό από τους γύρω τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA