Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτηματικά για τη συμπεριφορά ανηλίκων δημιουργεί το βίντεο που κυκλοφόρησε στo instagram και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στο οποίο απεικονίζεται νεαρός δεμένος σε δέντρο να χλευάζεται από συνομήλικούς του. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έκλεψαν παγωτά για να τα πουλήσουν σε πάρτι

Οι εικόνες ανέβηκαν στα social media μέσα στο Σαββατοκύριακο και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως δέχτηκε bullying ο νεαρός ή αν πρόκειται για φάρσα. Ο νεαρός είναι δεμένος στο δέντρο, φιμωμένος και δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο. «Είναι μία ομάδα οκτώ δέκα ατόμων και ξύλο έχω δει να πέφτουν μπουνιές και κλωτσιές» είπε μαθητής Λυκείου. Υπάρχουν θέματα με ομάδες, σχολεία, άλλες περιοχές», σημείωσε από την πλευρά του ένας άλλος νεαρός. 

«Μία τέτοια συμπεριφορά, επειδή γίνεται μέσα από το κάλυμμα τη μορφή του αστείου και της πλάκας, βεβαίως από κάτω έχει το κομμάτι της υποταγής, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί εκεί η μεγαλύτερη παγίδα είναι ότι χάνουν το μέτρο», σημείωσε η ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA