Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και όχι... άγνωστοι κλέφτες πήραν τελικά το παλιό Ι.Χ. αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη από την περιοχή των Εξαρχείων.

Διαβάστε ακόμη: Φλαμπουράρης: Εκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια

Αρχικά αστυνομικός συνοδός του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και δήλωσε κλοπή του οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο για μήνες στην οδό Βουλγαροκτόνου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πήγες, από τον Φεβρουάριο είχαν κολλήσει αυτοκόλλητο ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη του οχήματος όταν πρέπει να το μετακινήσει καθώς αποτελούσε εστία μόλυνσης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα γερανός του Δήμου Αθηναίων να πάρει το παλιό Ι.Χ. αυτοκίνητο και να το μεταφέρει σε φυλασσόμενο χώρο, αφού είχαν παρέλθει περισσότερες από 90 ημέρες.

Το θέμα αρχικά πήρε μεγάλη έκταση καθώς θεωρήθηκε κλοπή του Ι.Χ. αυτοκινήτου από μία πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA