Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ανατροπή με την κλοπή του αυτοκινήτου Φλαμπουράρη - Του το πήρε ο δήμος Αθήνας

Ανατροπή υπήρξε με την υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου του Αλέκου Φλαμπουράρη καθώς δεν υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια και το Ι.Χ. τελικά το πήρε ο δήμος Αθήνας

Ελληνική Αστυνομία (πηγή: eurokinissi)
Ελληνική Αστυνομία (πηγή: eurokinissi)

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και όχι... άγνωστοι κλέφτες πήραν τελικά το παλιό Ι.Χ. αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη από την περιοχή των Εξαρχείων.

Διαβάστε ακόμη: Φλαμπουράρης: Εκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια

Αρχικά αστυνομικός συνοδός του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και δήλωσε κλοπή του οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο για μήνες στην οδό Βουλγαροκτόνου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πήγες, από τον Φεβρουάριο είχαν κολλήσει αυτοκόλλητο ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη του οχήματος όταν πρέπει να το μετακινήσει καθώς αποτελούσε εστία μόλυνσης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα γερανός του Δήμου Αθηναίων να πάρει το παλιό Ι.Χ. αυτοκίνητο και να το μεταφέρει σε φυλασσόμενο χώρο, αφού είχαν παρέλθει περισσότερες από 90 ημέρες.

Το θέμα αρχικά πήρε μεγάλη έκταση καθώς θεωρήθηκε κλοπή του Ι.Χ. αυτοκινήτου από μία πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#δήμος Αθηναίων #αυτοκίνητο #Εξάρχεια #ΣΥΡΙΖΑ