Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πιθανή πληροφόρηση των δραστών σχετικά με χρήματα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου τελέστηκε η δολοφονία της Καρολάιν μίλησε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος, ο οποίος σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ότι «γιατί αφού πήραν 10 - 15.000 ευρώ γιατί επιμένουν για περισσότερα, δεν έφταναν αυτά; Καποια πληροφόρηση μπορεί να είχαν οι δράστες».

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Της έδωσα άδεια για να εμφανιστεί στα Μέσα» - Νέα κατάθεση του πιλότου για την «ψυχολόγο»

Ερωτηθείς γιατι η νεαρή γυναίκα αντέδρασε, κάτι που πιθανόν της στοίχισε τη ζωή ανέφερε: «Απόψή μου ειναι οτι η κοπελα αντέδρασε για δύο λόγους». «Ο πρώτος λόγος είναι ότι όταν βλέπεις ως μάνα να σημαδεύουν το μωρό σου, επόμενο είναι να ορμήξεις στον οπλοφόρο να του βγάλεις τα μάτια και να του πάρεις το πιστόλι, δικαιολογείται η αντίδρασή της αυτή. Ο δεύτερος είναι ότι η κοπέλα ασχολούνταν με πολεμικές τέχνες, επομένως ίσως θεώρησε ότι μπορεί να προστατεύσει το παιδί της. Αυτοί είναι οι λόγοι που κατά την εκτίμηση μου οδήγησαν στην αντίδραση της και αυτό οδήγησε στον θάνατό της» είπε.

Το αυτοκίνητο και το σκίτσο του «αρχηγού»

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σκίτσο του φερόμενου ως «αρχηγού» της συμμορίας των τριών, που όπως υποστηρίζει ο σύζυγος της 20χρονης μπήκε στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη την 11η Μαΐου, παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αποκαλύφθηκε και η μάρκα του αυτοκινήτου με το οποίο μετακινήθηκαν οι ληστές. 

Σύμφωνα με δεδομένα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Γιάννης Κατσιαμάκας, αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένοι κακοποιοί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA