Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Όπως μετάδωσε το Mega, ο 32χρονος πιλότος δεν πήγε στους αστυνομικούς για να δώσει κατάθεση για τη δολοφονία της συζύγου του αλλά για την «ψυχολόγο» της 20χρονη Καρολάιν, η οποία μετέβη την Τρίτη, 8 Ιουνίου, στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής και έδωσε τη δική της κατάθεση σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αναζήτησε την «ψυχολόγο» μέσω διαδικτύου, ψάχνοντας για κάποιον σύμβουλο για προβλήματα μετά την εγκυμοσύνη. Έκαναν 8 συνεδρίες από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τις αρχές του 2021, οι οποίες εξελίχθηκαν ομαλά ενώ ανέφερε πως οι συμβουλές σχετικά με πρόβλημα της Καρολάιν ήταν σημαντικές και σωστές.

Παράλληλα φέρεται να δήλωσε ότι της έδωσε άδεια για να εμφανιστεί σε ΜΜΕ, ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα από τις συμβουλές της, αλλά και ότι μιλήσε μαζί της δύο μέρες μετά τον φόνο, όταν εκείνη του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA