Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με δύο όπλα Kαλάσνικοφ που βρέθηκαν σε αγροικία περιοχής του δήμου Πύργου, η οποία ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο κατηγορούμενου για την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου της Ζακύνθου. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ύστερα από έρευνα των Αρχών, βρέθηκαν κάλυκες, φυσίγγια και μία μηχανή, γεγονός που οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα, πως οι δράστες πιθανότατα ετοίμαζαν νέο χτύπημα χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορούν να πουν με βεβαιότητα, αν αυτό θα γινόταν εντός νομού Ηλείας στη Ζάκυνθο.

Διαβάστε ακόμη:Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε 39χρονος για την άγρια δολοφονία της συζύγου Κορφιάτη

https://www.youtube.com/watch?v=Lx9BohvePqM

Την υπόθεση, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής και χθες το μεσημέρι στο σημείο που βρέθηκαν τα προαναφερθέντα είδη οπλισμού αλλά και τα κλεμμένα – από την Αθήνα – οχήματα μετέβησαν κλιμάκια από την Αθήνα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης και η Ασφάλεια Πύργου. Τα όπλα που βρέθηκαν ήδη έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αυτό που ερευνάται πλέον είναι αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή αν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τον επόμενο «στόχο»

Τη Δευτέρα απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη Ζάκυνθο 

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κ. στη Ζάκυνθο, ενώ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1, κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 40 βίντεο και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Οι κατηγορούμενοι προς το παρόν αρνούνται κάθε εμπλοκή. Όπως πάντως προκύπτει από τους διαλόγους, οι κατηγορούμενοι ήθελαν οπωδήποτε νεκρό τον Ντίμη Κορφιάτη

Άλλωστε, αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το διάλογο που είχαν λίγη ώρα μετά την εκτέλεση της 37χρονης Χριστίνας Κ., οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί με τον 39χρονο να κατηγορεί τον 38χρονο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοτώσει και τον Ντίμη Κορφιάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος, φέρεται να είπε: «Μόνο την που... σκότωσες», με τον 38χρονο να του απαντάει: «Ναι μαλ... ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του». Συνέχισε δε λέγοντας: «Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις μην μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA