Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει πλήρως συνειδητοποιημένος για τα όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά και γι' αυτό αρνήθηκε ψυχολόγο και στάθηκε μόνο στο παιδί.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Το κινητό τηλέφωνο «έδειξε» λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία της Καρολάιν

Όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης μητέρας: «Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τύχη της κόρης τους, της Λυδίας που πρ΄ποσφατα είχε τα πρώτα της γενέθλια, αναφέρε: «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Ψύχραιμος και διαρκώς στο τηλέφωνο

Την μεταφορά στην γυναικεία πτέρυγα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα ο πιλότος πέρασε τη δεύτερη νύχτα στον 7ο όροφο και όχι στον 11ο. Οι αξιωματικοί αποφάσισαν πως έπρεπε να κατέβει στον 7ο από τον 11ο όροφο, ενώ φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά παρακολουθείται από δύο ψυχολόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA