Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφία από το επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο 32χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε υποστηρίξει αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είχε κρύψει το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι «ληστές» κατά την εισβολή τους στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, φέρνει στη δημοσιότητα το reader.gr.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν από τη δολοφονία της

Πρόκειται για ένα από τα πειστήρια που υπάρχουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, από την αρχή όμως είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνα του χώρου.

Αυτό καθώς η εικόνα του σπιτιού δεν είχε καμία σχέση με τις εικόνες που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι αστυνομικοί μετά από κλοπές ή διαρρήξεις, πολλώ δε μάλλον όταν οι δράστες έχουν μείνει για πολύ ώρα μέσα. Κατά την ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αποκάλυψε στις Αρχές ότι τελικά το κουτί ήταν άδειο (σ.σ. δεν υπήρχαν χρήματα) και ότι ο ίδιος είχε επινοήσει την ιστορία της 9.500 ευρώ για να γίνει πιο πιστευτός.

Τέλος, για αύριο στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η απολογία του στον ανακριτή, με βαρύτατο κατηγορητήριο για τη δολοφονία της Καρολάιν, τη ζωοκτονία και το γεγονός ότι για 37 ημέρες εξαπατούσε την ΕΛ.ΑΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA