H φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν, που ήταν ανάμεσα στα στοιχεία της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δημοσιοποιήθηκε. Πρόκειται για φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν στις 12 τη νύχτα από το κινητό της.
Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: H περιγραφή της «ειδυλλιακής» ζωής με την Κάρολαϊν από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα print screen από την εφαρμογή για τις κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού τους, που έδειχνε τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθ' ομολογία δολοφόνο της, ξαπλωμένο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του. Σύμφωνα με τις περιγραφές και τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Καρολάιν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη σοφίτα στον 3ο όροφο.
Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha:

- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.