Μενού
  • Α-
  • Α+

H έρευνα για το τι οδήγησε τον Σταύρο Δογιάκη στην αυτοκτονία, όπως υποστηρίζεται και στην ιατροδικαστική έκθεση, συνεχίζεται, ενώ νέα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη από τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε. Στο πρώτο που άφησε μέσα στο σπίτι, αναφέρει ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Διαβάστε επίσης: Σταύρος Δογιάκης: Πώς έδωσε τέλος στη ζωή του

Τα δύο σημειώματα σε συνδυασμό με μαρτυρίες φίλων του, είναι στοιχεία που αναλύουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που θέλουν να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.

Ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε ο Σωτήρης Σκάντζικας, φίλος του Σταύρου Δογιάκη, στο reader.gr είναι πως την τελευταία εβδομάδα φάνηκε κάτι να απασχολεί. «Μίλησα με δύο φίλους του που είχαν επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί του και μου είπαν ότι φαινόταν την τελευταία εβδομάδα προβληματισμένος (...) Για μας τους (φίλους) ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία δεν μπορούμε να το "χωνέψουμε" ακόμα. Ένα ακόμα πράγμα που παραξενεύει είναι πως ο Σταύρος είχε τεράστια αγάπη για τη μητέρα του. Έχοντας αυτό στο μυαλό, με προβληματίζει το γεγονός πως έφτασε στην αυτοκτονία. Τώρα περιμένουμε να αποφανθεί η Αστυνομία» λέει καταλήγοντας ο φίλος του.

Πώς τον εντόπισαν οι φίλοι του

Η αναζήτηση του Σταύρου Δογιάκη, είχε ξεκινήσει μόλις υπήρξαν ενδείξεις εξαφάνισης. Μάλιστα φίλοι του είχαν δημιουργήσει κλειστή ομάδα στο Facebook, και αναζητούσαν τα ίχνη του.

Μια κοπέλα, μέλος της ομάδας αναζήτησης, το απόγευμα της Τρίτης, 22 Ιουνίου, εντόπισε το αυτοκίνητό του, κοντά στον εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη στα Γλυκά Νερά και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα μέλη της ομάδας έφτασαν στο σημείο, και εντόπισαν σε απόσταση 200 μέτρων από το Smart, νεκρό τον επιχειρηματία. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ο χώρος αποκλείστηκε και ερευνήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό της Αστυνομίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σταύρος Δογιάκης είχε δώσει το «παρών» ως καλεσμένος σε έναν γάμο, ενώ φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία γυναίκα, η οποία προσέχει την ηλικιωμένη μητέρα του προκειμένου να μάθει εάν πήρε τα φάρμακά της. Από τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί. Το μεσημέρι της Τρίτης, 22 Ιουνίου, σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε η σορός του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Σταύρος Δογιάκης αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 53χρονος βρέθηκε κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή πεσμένος μπρούμυτα, 200 μέτρα από το αυτοκίνητό του. Έφερε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε σημείωμα στον αδερφό του, Νίκο, με το οποίο φέρεται να τον καθιστά γενικό κληρονόμο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA