Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σταύρος Δογιάκης: Πώς έδωσε τέλος στη ζωή του - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε τέλος στη ζωή του με δύο σφαίρες - Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση

Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε τέλος στη ζωή του (πηγή: Reader)
Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε τέλος στη ζωή του (πηγή: Reader)

Με δύο σφαίρες των 9mm, εκ των οποίων η μία πέρασε ξυστά από την καρδιά προκαλώντας διαμπερές τραύμα και την άλλη στο κεφάλι, έδωσε τέλος στη ζωή του ο 53χρονος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης Σταύρος Δογιάκης.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Δογιάκης: Ο διάσημος «Κρητικός» και το τελευταίο τηλεφώνημα για τη μητέρα του

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφήνοντας το σύνολο της περιουσίας του και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά στον αδερφό του, μαζί με ένα σημείωμα λίγων με λέξεων.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας για το τι ακριβώς τάραξε τόσο τον ψυχισμό του Σταύρου Δογιάκη και τον οδήγησε στην αυτοχειρία έχει μόλις ξεκινήσει. Όσοι τον γνώριζαν καλά λένε ότι τις τελευταίες ημέρες έδειχνε κάτι να τον απασχολεί πολύ έντονα, αφήνοντας μάλιστα κατά μέροθς και το γυμναστήριο που τόσο πολύ αγαπούσε.

Η αυτοχειρία, όμως, του 53χρονου επιχειρηματία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους οικείους του, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κάνεις, ότι σχεδίαζε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στο χώρο της εστίασης και πάλι.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Σταύρος Δογιάκης

Best of Internet