Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα στοιχεία που εξετάζονται ιδιαίτερα στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι η αφαίρεση της κάρτας μνήμης στην κάμερα ασφαλείας. Ο πιλότος, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ. 

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Δήλωση του πιλότου από τη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως η κάμερα σταματά να την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Έτσι, είπε, ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Κάρολαϊν. Στην ερώτηση γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, ο 32χρονος πιλότος απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Κάρολαϊν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.

Σύμφωνα με το Mega δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας και αυτή γιατί η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Από μέρα σε μέρα η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Η μικρή Λυδία, η οποία δυστυχώς έμεινε ορφανή από μητέρα, ύστερα από τη δολοφονία της από τον ίδιο της τον σύζυγο και πατέρα του μόλις 11 μηνών μωρού, θα μάθει πού θα μεγαλώσει. Η οικογένεια της Καρολάιν έχει υποβάλλει αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία για καθολική επιμέλεια του μωρού, με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να υποβάλλει αίτημα για συνεπιμέλεια του παιδιού ανά 6μηνο.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η απόφαση αναμένεται ακόμη κι εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Έρευνες στον βόθρο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών

Έρευνες ακόμη και στον βόθρο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών πραγματοποίησαν άνδρες της αστυνομίας, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας που αφαιρέθηκε το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί βρέθηκαν την Τετάρτη (23/6) στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών επιχειρώντας να βρουν την κάρτα μνήμης που ο πιλότος αφαίρεσε από την κάμερα ασφαλείας το βράδυ της δολοφονίας. Γι αυτό το λόγο άδειασαν το βόθρο, καθώς ο Αναγνωστόπουλος υποστήριξε πως πέταξε στην τουαλέτα την κάρτα μνήμης της κάμερας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA