Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Μετά τα όσα «άκουσε» η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου στα κοινωνικά δίκτυα, η ίδια επέμεινε στις απόψεις της τόσο μιλώντας στο OPEN TV όσο και στο Πρωινό του ΑΝΤ. Μάλιστα, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ήρθε σε αντιπαράθεση με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Αυτή την αντιπαράθεση σχολίασε και η παρουσιάστρια και στιχουργός, Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δεν Γίνεται» στον Alpha. 

Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου

«Πώς να τη χαρακτηρίσω αυτή την τηλεοπτική στιγμή. Δεν θα την έλεγα άβολη, θα την έλεγα έντονη, πολύ έντονη στιγμή. Το “εσείς ξέρετε” που είπε η Φαίη Σκορδά ήταν ολόσωστο. Γιατί εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δεν θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού. Και συνέχισε: «Ειδικά όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δυο φορές στη ζωή της. Και να φαντάζομαι και να λέω ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ εγώ ότι η επιλόχειος κατάθλιψη… Όχι! Οπότε γυρίζει και της λέει πολύ σωστά και η άλλη “εσείς ξέρετε τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη;”». «Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν. Επειδή όμως αυτό το φονικό συνέβη στη ζωή την πραγματική, ένας άνθρωπος σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Όλα τα άλλα, “την αγαπούσε με τον τρόπο του” είναι… να ‘χαμε να λέγαμε», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Οσα έγιναν με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Χρυσηίδα Δημουλίδου κλήθηκε να δώσει... εξηγήσεις για τις απόψεις της σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αλλά η συγγραφέας δεν έπαιρνε τίποτα πίσω από αυτά που έγραψε. Ετσι, για τουλάχιστον 20 λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στη συγγραφέα, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. «Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω; Σοβαρολογείτε, μιλάτε την ελληνική γλώσσα;» ξεκίνησε η συγγραφέας. «Δεχτήκατε σχόλια ή όχι; Για να δούμε πόσοι μιλούν ελληνικά» της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η συγγραφέας δήλωσε ότι η ανάρτησή της έγινε για «το πανηγυράκι που γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα - καλή ώρα - γι’ αυτό και δεν δέχτηκα να έρθω στην εκπομπή σας αλλά να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά». «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά δεδομένα να μιλάμε για πανηγυράκι. Όταν είναι Eurovision ναι» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλετε να περάσει το δικό σας, σε μένα δεν περνάνε αυτά» του απάντησε. «Αυτά που έχεις να πεις, θα τα έλεγες στη μάνα της Καρολάιν;», είπε με νόημα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Η κυρία Δημουλίδου έχει μπερδέψει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA