Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καιρός «βράζει» και η χώρα είναι «καμίνι». Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας επικράτησε καύσωνας με τις θερμοκρασίες να είναι στα ύψη και τους πολίτες να σπεύδουν στις πιο κοντινές παραλίες για να πάρουν μικρές ανάσες δροσιάς. Στις παραλίες της Αττικής - λόγω του καιρού και του καύσωνα - επικράτησε το αδιαχώρητο και σε αρκετές περιπτώσεις δινόταν μάχη για μια ξαπλώστρα μπροστά στο κύμα. Η ίδια εικόνα επικράτησε και στη Χαλκιδική με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κάνουν βουτιές για να δροσιστούν από το καμίνι. 

Καιρός: Πού θα φτάσει ο υδράργυρος 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΜΥ, στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 38 βαθμοί Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη 37 βαθμοί Κελσίου. Την ίδια στιγμή στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξει αστάθεια με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα στα κεντρικά και τα νότια και θα φτάσει κατά τόπους τους 38 έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA