Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο απίστευτο περιστατικό, με παράνομη κράτηση επί τρεις ημέρες και βιασμό, κατήγγειλε μία 19χρονη κοπέλα από την Αλβανία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών το πρωί του Σαββάτου (26/6).

Όλα ξεκίνησαν από τη γνωριμία που έκανε η 19χρονη, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με έναν 21χρονο ομοεθνή της, ο οποίος την κάλεσε στο σπίτι του στα Πατήσια. Εκεί εμφανίστηκε ακόμη ένας 20χρονος άνδρας, με την 19χρονη να καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν στο σπίτι και την κρατούσαν παρά τη θέληση της για τρεις ημέρες, χορηγώντας της ναρκωτικές ουσίες και βιάζοντας την. 

Σύμφωνα, πάντα, με όσα έχει καταθέσει η νεαρή κοπέλα, το πρωί του Σαββάτου την άφησαν στο λιμάνι του Πειραιά και οι δύο άνδρες αναχώρησαν με το καράβι της γραμμής για τη Μύκονο. Μετά την καταγγελία, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ειδοποίησε την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο, με τους δύο νεαρούς (21 και 20 ετών) να συλλαμβάνονται το μεσημέρι στο νησί. 

Οι δύο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA