Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωνία για τη Βιολέτ Γκιγκανό, την 29χρονη τουρίστρια από τη Γαλλία που αγνοείται στα Χανιά. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε με Missing Alert με τα στοιχεία της κοπέλας, η οποία έχει μέρες να δώσει σημεία ζωής. Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48μ, έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους. Η τουρίστρια έκανε διακοπές στην Κρήτη.Την ημέρα που θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα την Τρίτη 29/6 να δηλωθεί η εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Κριού, εντοπίστηκαν μια βαλίτσα και μια συσκευή GPS.  Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με sms με την οικογένειά της στις 24/6 και ότι δεν την είχαν δει για μέρες στο κατάλυμα που διέμενε. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ερευνες από στεριάς κι αέρος

Σημειώνεται πως οι έρευνες γίνονται κι από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας κι ένα των Σαμαρειτών από την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA