Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους ρυθμούς του «The Enforcer» η Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής με τον Αντόνιο Μπαντέρας συνεχίζονται με μία καταδίωξη στον περιφερειακό της συμπρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμη: Στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη

Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στον παράδρομο της περιφερειακής οδού  με πλήθος κόσμου να σταματά είτε με το αυτοκίνητό του, είτε με τη μηχανή του για να δει τα γυρίσματα της ταινίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η κίνηση στο σημείο από τον παράδρομο που βρίσκεται από την κατεύθυνση του περιφερειακού προς δυτικά, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, γίνεται εξαιρετικά δύσκολα.

Η επόμενη ημέρα γυρισμάτων στους δρόμους της πόλης είναι – σύμφωνα με τον προγραμματισμό – το Σάββατο (03.07.2021), οπότε και θα γίνουν γυρίσματα που με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να ολοκληρωθούν στην Εθνικής Αμύνης, η οποία, ενδεχομένως από τις έξι το πρωί – σίγουρα όμως μέχρι αργά το βράδυ – θα λειτουργήσει ως σκηνικό για το «The Enforcer».

Χάκερς ζητούν στοιχεία λογαριασμών από τους υποψήφιους κομπάρσους

Την μεγάλη προσοχή του κοινού εφιστά η χολιγουντιανή παραγωγή της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, στη Θεσσαλονίκη, αφού επιτήδειοι ζητούν προσωπικά στοιχεία από υποψήφιους κομπάρσους, όπως ΙΒΑΝ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ. Τα γυρίσματα της ταινίας Barracuda, όπως τιτλοφορείται το νέο πρότζεκτ του Μπαντέρας, πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, με την παραγωγή να αναζητά κομπάρσους.

Η παραγωγή έμαθε για τη δράση των επιτήδειων, όταν οι υποψήφιοι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ταινία έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call στο κινητό τους τηλέφωνο και δη από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις [email protected][email protected].

Στα εν λόγω μηνύματα ζητούσαν προσωπικά στοιχεία λογαριασμών, με αποτέλεσμα η παραγωγή να κάνει γνωστό πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής. Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει χακάρισμα των e-mails του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA