Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στήθηκε πρώτο σκηνικό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Ο σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο set που έχει στηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη για την ταινία «The Enforcer» ντυμένος στα λευκά και casual.

Διαβάστε ακόμη: Ταινία Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη: Χάκερς ζητούν στοιχεία λογαριασμών από τους υποψήφιους κομπάρσους

Τα πάντα ήταν στημένα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας, που για τις ανάγκες του πρώτου γυρίσματος της ταινίας, που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα, 28 Ιουνίου μετατράπηκε σε γήπεδο του γκολφ, όπου είχε τοποθετηθεί και μια μεγάλη ταμπέλα που έγραφε, «Doddy’s Clubhouse».

Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, βρισκόταν το γνωστό αυτοκίνητο αμερικανικής εταιρείας ενώ εντός του σταδίου τοποθετήθηκαν οι απαραίτητες σημάνσεις για το γήπεδο γκολφ. Ο Antonio Banderas, σύμφωνα με το Grtimes, βρέθηκε στο χώρο του γυρίσματος, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, περιμένοντας από τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρίτσαρντ Χιουζ να δώσει το σήμα για την έναρξη των γυρισμάτων.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την περασμένη Παρασκευή, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στο «The Enforcer», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOmorfaTaxidia%2Fposts%2F4054019154675834&show_text=true&width=500

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.

Υπέγραψε φανέλα του Ηρακλή

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, παράλληλα υπέγραψε μια φανέλα που είχε το όνομα του στην πλάτη ενώ ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερα στοιχεία για την ομάδα στην οποία έχει διατελέσει πρόεδρος ένας… άλλος ακόμη γνωστός Αντώνης του εγχώριου καλλιτεχνικό κόσμου ο Αντώνης Ρέμος.

Όπως έγινε γνωστό, μία φανέλα του Γηραιού και στον σκηνογράφο της ταινίας που έχει το ίδιο επώνυμο με τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ, τον Αμερικάνο πρώην καλαθοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή, που ήταν και πολύ αγαπημένος παίχτης  της ομάδας στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές του '90.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA