Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 32χρονος άνδρας συνελήφθη για το φόνο που είχε γίνει τον Ιανουάριο κοντά στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Άγιου Σώστη. Ο δράστης, επίσης υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής μαζί με έναν 31χρονο ο οποίος και τον υπέθαλπε. Κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι οι διαφορές που είχε ο 32χρονος με τα δύο παιδιά του θύματος πιθανότατα μετά από συναλλαγή για ναρκωτικά. Ο δράστης κατηγορείται και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, καθώς από τις σφαίρες του τραυματίστηκαν οι δύο γιοι του θύματος και ένας υπάλληλος delivery σε παρακείμενο καφέ της περιοχής. 

Είχαν πέσει βροχή οι σφαίρες 

Το περιστατικό είχε προκαλέσει σοκ, καθώς τόσο το θύμα όσο και οι δύο γιοι του είχαν μπει μέσα σε ένα καφέ πάνω στην πλατεία του Αγίου Σώστη προκειμένου να γλιτώσουν από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή, ενω λίγα μέτρα μακριά έπαιζαν παιδιά. Σημειώνεται, ότι παράλληλα εξιχνιάστηκε μία ακόμη απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά από απόπειρα αρπαγής, 41χρονο Αλβανού στην παραλία του Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο. Τότε ο 32χρονος είχε επιχειρήσει με τη βία να βάλει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του έναν ομοέθνη του με τον οποίον είχε οικονομικές διαφορές. Για τα περιστατικά αυτά αναζητείται ακόμα ένας 32χρονος ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA